Wydanie nr 332/2024, Środa 27.11.2024
imieniny: pokaż (14 imiona)Wirgiliusz, Jozafat, Zygfryd, Stojgniew, Gustaw, Dominik, Damazy, Zygfryda, Oda, Walery, Maksymilian, Sekundyn, Achacjusz, Achacy
ReklamaKontakt
  • tvregionalna24.pl
  • zulawyimierzeja24.pl
  • tvsztum.pl
  • tvdzierzgon.pl

Magda Gessler przeprowadza Kuchenne Rewolucje w Restauracji „Przedzamcze” w Sztumie! - 12.01.2017

Magda Gessler przeprowadza Kuchenne Rewolucje w Restauracji „Przedzamcze”… fot. kuchennerrewolucje.tvn.pl
Zapewne już niedługo obejrzymy kolejny odcinek Kuchennych Rewolucji, w którym główną rolę odegra sztumska Restauracja „Przedzamcze”. Ekipa programu TVN od paru dni nagrywa program, prowadząc rozmowy z pracownikami i właścicielem restauracji. Ciekawe jaki będzie efekt zmian? Z pewnością nie będzie łatwo...

Kuchenne Rewolucje to popularny program telewizyjny, w którym Magda Gessler pomaga ożywić restauracje. Właściciele firm gastronomicznych przeżywają prawdziwe katusze, chcąc sprostać wysokim wymaganiom słynnej restauratorki.

Tradycyjnie na koniec wprowadzanych nowych rozwiązań w Przedzamczu, zostanie zorganizowana uroczysta kolacja. Miłośnicy kuchni Magdy Gessler zapewne nie mogą się doczekać!

Pytanie czy pozostanie nazwa Przedzamcze? Jak pamiętamy w Karczmie Zamczysko w Malborku kuchenne rewolucje zakończyły się zmianą nazwy na Bistro na Fali, co wzbudziło niemałe kontrowersje wśród klientów...

redakcja_
Przejdź do komentarzy

Powiązane artykuły

Kamery On-Line

Podziel się:
Oceń:
Tagi

Zobacz więcej z kategorii Wiadomości


Komentarze (29)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe i naruszające regulamin będą usuwane.

 
dagmara
dagmara 23.05.2017, 12:32
Ja z chłopakiem byłam w Zajazd Country i jest tam bardzo przyjemne. A co ważne dobrze idzie tam zjeść w niewielkich kosztach :) Bardzo fajny klimat i ludzie. Fajne jest to że również można tam wykupić nocleg :)
Henryk Reszka
Henryk Reszka 30.03.2017, 18:58
Jak można tak grzeszyć zębami kucharki...? Ja nie wiem czym tam w tej restaurtacyji wróble ćwierkają...Nie bywam,tam...Wiem,że wielu się bierze za żywienie ludzi, ni jakiego pojęcia nie mając...O stosownym wykształceniu by móc ludzi karmić nie wspomnę...Ale jestem ciekawy czy Gesslerowa o naszej kuchni regionalnej coś wie...Czy wspomniana będzie czarnina(czernina), kluchy kartoflane,szmurowana kapusta,kuchy jako tradycyjny placek drożdżowy,zupa brukwiowa, zupa z świeżej kapusty na żeberkach, nasz kapuśniak, kwaśnicą u górali zwany...Obejrzymy ,to się dowiemy...:)
Countrowiec
Countrowiec 29.03.2017, 23:10
Ty... "Gość"od Country, chyba robisz sobie reklamę :)
Gość
Gość 27.03.2017, 12:44
Mi ostatnio zdarzyło się jeść w zajeździe Country (na krajowej 1), który też był w kuchennych rewolucjach i mogę polecić! Bardzo dobre jedzenie, widać, że nadal trzymają się wytycznych pani Magdy. No i jest otwarty całą dobę, co jest super sprawą jak ktoś tak jak ja często jeździ nocą.
Sztumiak
Sztumiak 04.03.2017, 11:41
Ta, to kawał gnoja, pamiętam z karaoke i dyskoteki, kręcił na drinkach, dlatego my pilismy tylko browara
Gość
Gość 03.03.2017, 12:56
Jedzenie jest pyszne, tylko kelner który mnie i żonę obsługiwał to cholerny opryskliwy buc, który uważa że pozjadal wszy stkie rozumy, było nam wstyd za niego przy zaproszonych gościach, wrócimy tam na pewno ale nie życzę sobie już obsługi przez tego cwaniaczka
Kapcioch
Kapcioch 02.03.2017, 13:18
Ona zawsze tam narozwala, ale jakby nie patrzec to wiekszosc knajp dzieki neij sie podnosi. Np zajazd country to teraz jak dla mnie najlepsze miejsce na burgera albo zupe meksykanska. nawet moja zona nie robi tak dobrej, tak doprawionej.
Sztumiak
Sztumiak 08.02.2017, 03:41
Dziś już otwarcie,trzeba się wybrać i zobaczyć cóż tam wymyśliła blond Pigi, i jakie są ceny na nasz biedny Sztum, jak nie będzie pizzy to niech się .......!
Gość
Gość 26.01.2017, 02:50
Żenada z tym lokalem remont ciągle trwa a dwa razy w tygodniu rekonstrukcja kolacji z rewolucji za cenę 100 zł, wróci do dyskotek szybciej niż się zdaje.
Gość
Gość 25.01.2017, 11:30
To nie jest żadne małżeństwo, musiało się Panu coś pomylić. Procje są takie jakie być powinny.
Gość
Gość 24.01.2017, 21:57
No jak nie, osobiście pytałem kelnera, powiedział że to moja żona, a tak na marginesie to porcje małe i się nie najadlem, pasztet ten jadłem już na wcześniejszych imprezach, tak że hmmm mmm.
Gość
Gość 24.01.2017, 15:20
Jakie młode małżeństwo obsługuje? Co wy ludzie piszecie za bzdury! Za żaden wstęp się nie placi, tylko za kolacje.
Gość
Gość 23.01.2017, 21:56
Na kolacjach jest zupełnie nowa obsługa, obsługuje młode małżeństwo
Gość
Gość 21.01.2017, 11:30
Pokażcie mi ludzi którzy będą chodzić jeść za stowe? Sztum to biedne miasteczko, ludzi nie stać na takie cuda, potrzebne mu były te rewolucję jak dziura w bucie! Z dań dnia i pizzy zawsze coś ukroil, a teraz? Zresztą w smakoszu zawsze dobrze jeść dają, i na kieszeń sztumiakow
Ziutek z Trop
Ziutek z Trop 19.01.2017, 10:55
………………..gościu wprowadził opłatę za wejście do speluny i ……………….zbankrutował ! Klienci olali spelunę. Przed wojną mój dziadek przyjeżdzał z Trop konno na śledzika i szklaneczkę gorzały. Wiązał konia na łączce obok nad jeziorem na popas i szedł popić. Od wojny nic się w tej ruderze nie zmieniło poza ceną ! Wjazd na łączkę zabity dechami /dosłownie/ nawet jej nie widać. Przed knajpą większy burdel niż przed wojną. Dalej podjechać pod wejście można tylko konno albo rowerem. Jaja !
Krzych
Krzych 19.01.2017, 23:43 (odpowiedź do Ziutek z Trop)
Nie można mówić, że nic się nie zmieniło w tym budynku. Właściciel wydał już sporo kasy na nową elewację. W środku także wiele zmieniło się na plus, chociaż jak dla mnie było trochę siermiężnie i ponuro. Może po kuchennych rewolucjach znajdą sposób na ożywienie wnętrz. Moim zdaniem knajpa ta nie będzie się jednak rozwijać bez rozwiązania problemu parkingowego...
Gość
Gość 19.01.2017, 02:23
Zamknięte teraz, ale dlaczego???????
Xxx
Xxx 17.01.2017, 23:22
Sztum to tragedia
Gość
Gość 15.01.2017, 23:05
Wszystko zepsuł, będzie plajta
Marylola
Marylola 13.01.2017, 14:10
I tak jasny szlag to trafi, lepiej by zainwestowali w szkolenia kierowcow w ramach umiejetnosci jazdy zgodnie z przepisami.
Sztumianin
Sztumianin 13.01.2017, 13:58
Chyba coś tu nie tak bo w dniu 12 stycznia jeszcze odbywał się remont w tej restauracji i otwarcia nie bylo
Restaurator
Restaurator 13.01.2017, 08:42
………………tylko zburzyć to dziadostwo po starej oszczanej spelunie ! Z gów.na bata nie ukręcisz !
Smakosz Maniek
Smakosz Maniek 13.01.2017, 08:36
…………….wystarczy obejrzeć otoczenie i wygląd zewnętrzny tej speluny aby odebrało apetyt ! Zresztą porwany i brudny Baner na dachu przypominający bardziej szmatę świadczy co to za lokal ! Nic z tego nie będzie ! Z byłej speluny zmiana nazwy nie zrobi Restauracji !
ZK
ZK 12.01.2017, 22:24
Zmiana właściciela knajpy w Sztumie to byłaby najlepsza rewolucja
mieszkaniec
mieszkaniec 12.01.2017, 13:10
po za zmianą jedzenia cena musi być odpowiednia do miejsca w którym mieszkamy, bo w przeciwnym razie rewolucje nie przyniosą oczekiwanego rezultatu.
Gosia
Gosia 12.01.2017, 21:13 (odpowiedź do mieszkaniec)
zgadzam się, "Bistro na fali" ceny mają zdecydowanie za wysokie a jedzenie niby ok ale D... nie urywa
sałka
sałka 12.01.2017, 12:57
a gdzie on śpi
mieszkaniec
mieszkaniec 12.01.2017, 11:29
to teraz zamiast obiad za dychę będę płacił 30 bo Pani Gessler tak chce
M
M 12.01.2017, 13:25 (odpowiedź do mieszkaniec)
Idiotyzm. Skoro ją zaprosili to znaczy, że nie radzą sobie finansowo i potrzebna pomoc. Widocznie nie dają rady "obiadami za dychę", a 30 nowych klientów, zamiast 5 stałych jest lepszą opcją.